Vaskelapp

Hvilken type laiv er dette?

Dette er en steampunklaiv. Året er 1877. I en tid preget av damp, sot, blankpolert messing, zeppeliner, store teknologiske og medisinske fremskritt, politiske drømmer og en turbulent verdenssituasjon har Rørosbanen nettopp åpnet. Dampen over fjellheimen gir store lovnader om fremtiden. En utstilling av det ytterste vitenskapen kan frembringe skal avholdes på Røros, likeså skal eierrettighetene til gruven Christianus Sextus auksjoneres bort. Men interessene er mange og i fjellheimen lurer potensielle farer og nye muligheter.

Christianus Sextus er satt til en parallell virkelighet på Røros i 1877. Historie og kultur er brukt som inspirasjon, men steampunk er i hovedsetet.

Hva kan spillerne forvente?

Det blir mye plotting, stæsjing og stemning. De som ønsker det, får også litt action. Arrangørene legger mye tid, penger og energi i å gi en fullkommen opplevelse med tanke på plott, setting, stæsj, kulisser og kompendier. Noe mat er inkludert men ikke alt. Se ‘praktisk informasjon’ for mer info om mat.

Arrangørene vil også være behjelpelige med å løse evt problemer av ymse art spillerne måtte gå seg på underveis i spillet.

Arrangørene har kompetanse på førstehjelp og er utstyrt med det meste av førstehjelpsutstyr som det kan tenkes å bli bruk for underveis, inkl bamsemums, whisky og en klem.

Hva kan spillerne ikke forvente?

Dette er ikke fantasy, moderne steampunk eller cyberpunk. Dette er neo-viktoriansk science romance-steampunk. Grunnet aldersgrensen på 14 år er det heller ikke lagt opp til å bli noe sjøslag underveis. Overstadig berusede spillere vil bli bortvist fra laiven.

Hva forventer arrangørene av spillerne?

Vi forventer at spillerne ordner sine egne kostymer og stasj, samt leser rolle og kompendier før de ankommer laiven. Spillere må også ordne egen transport og alt personlig utstyr som skal brukes på laiven. Arrangørene forventer videre at spillerne følger de oppsatte regler og kriterier for forskjellig utstyr/stæsj og bruk av dette. Fyldig informasjon om dette er å finne i kompendiene. Spillere under 18 år skal ikke drikke eller serveres alkohol. Oppførsel i henhold til norsk lov.

Arrangørene forventer også, og håper på, at spillere som skulle stå fast i et plott eller ha andre problemer, i eller utenfor spill, sier ifra til arrangørene slik at vi kan forsøke å hjelpe med å løse problemet. Vi er ikke mer tankelesere enn den jevne spiller, så det er viktig å gi klar beskjed for å kunne få god hjelp 🙂 Husk: Gjør du noe, så skjer det noe!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s