Praktisk informasjon

Sted og tid: Mølmannsdalen på Røros, 20. – 23. september 2012.

Pris: 700,- som betales til konto 4202 25 56066.

Aldersgrense: 14 år. Spillere under 18 år må være i følge med foresatte eller levere skriftlig tillatelse fra foresatte ved påmelding.

Forventet temperatur: Snittemperaturen  for Røros midt i september 2011 var på 7 grader, med -1 som laveste. Det kan bi kaldt om natta, så pakk og kle deg deretter. Tynt ullundertøy innerst er en klart favoritt!

Betalings- og påmeldingsfrist er 1. mai 2012. Ingen er påmeldt eller får tilsendt kortroller før vi har penger på konto. De som har sendt inn påmeldingsskjema men ikke har betalt innen 1. mai vil bli satt på venteliste og den tiltenkte rollen blir tilbudt den som står øverst på ventelista.

Rollene kommer 15. august   2012. Dette er også avmeldingsfrist og påmeldingsavgiften blir fra og med denne dato ikke refundert til de som måtte finne på noe så kjedelig som å trekke seg fra laiven 😉

Overnatting: Innendørs og i telt. Ta med sovepose og liggeunderlag eller feltseng.

Mat og drikke: Spillerne tar med og ordner egen frokost og kveldsmat. Gå gjerne sammen i grupper og planlegg. Lunch og middag er inkludert i påmeldingen. Husk å opplyse i påmeldingsskjemaet om evnetuelle allergier. ‘Liker ikke’ teller ikke.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s